fbpx

Johnno Kaligis

LEAD INSTRUCTOR & TACTICAL INSTRUCTOR

Oprichter en mede-eigenaar van Tactical Dynamics Nederland.

Specialisaties: Civilian, Women, Kids, Law Enforcement, VIP, Military & SWAT

 

Chris Meijers

Certified IKMF Krav Maga Instructor

LEAD INSTRUCTOR & TACTICAL INSTRUCTOR

Mede-eigenaar van Tactical Dynamics Nederland

Specialisaties: Civilian, Women, Law Enforcement, VIP, Military & SWAT

Lieve Koolen

Lieve Kole, geboren in 2003 en afkomstig uit Amersfoort.

Op 8-jarige leeftijd ben ik bij de kids lessen begonnen, doorgestroomd naar de junioren en uiteindelijk bij de volwassenen beland. Inmiddels ruim 10 jaar later kan ik zeggen dat Krav Maga zich voor mij van een hobby naar een echte passie heeft ontwikkeld. De mentale groei en zekerheid die Krav Maga mij heeft geboden, vind ik ontzettend waardevol. Ik gun jong en oud het gevoel van veiligheid dat ik ervaar op straat en als IKMF-instructeur wil ik dat aan zo veel mogelijk mensen overdragen.

Op een bepaald moment trok het me aan om te assisteren bij de kids lessen. Vanuit hier heb ik later de mogelijkheid aangeboden gekregen van mijn instructeurs Johnno en Chris om de CIC te gaan volgen, als toekomstig instructeur voor de club waar ik sinds mijn overstap naar de volwassenen ben gaan trainen: Tactical Dynamics in Amersfoort, Soest en Hilversum.

Na 23 dagen de CIC onder leiding van Tamir Gilad, Israel Cohen en Israel Tamir te hebben gevolgd, heb ik deze in september 2021 succesvol afgerond. Ik heb nog de ambitie om in ieder geval de KIC en WIC te volgen in de toekomst.

Max Zinnemers

Mijn naam is Max Zinnemers, woonachtig in Amersfoort en instructeur bij Tactical Dynamics Nederland in Amersfoort, Soest en Hilversum. Al op jonge leeftijd beoefende ik Judo, Boksen en Muay Thai en kwam ik er in de loop der jaren achter dat de mens niet van nature zo verdraagzaam is. Het blijft voor mij bijzonder om te constateren dat in een maatschappij waarin alles gedaan wordt om burgers
zo goed mogelijk te beschermen het blijkbaar steeds normaler wordt gevonden om in toenemende mate gebruik te maken van agressie en/of geweld.

Al meer dan 30 jaar reis ik beroepsmatig over de hele wereld waarbij ik soms in confronterende en intimiderende situaties ben beland. Krav Maga stelt mij in staat om fit te blijven en instinctief te reageren wanneer de-escaleren of vermijden van geweld helaas niet meer van toepassing zijn. Iedereen, ongeacht kleur, afkomst, geaardheid of leeftijd heeft recht op veiligheid en zekerheid. Als ik hieraan alsmede aan jullie fysieke gesteldheid, middels onze trainingen bij Tactical Dynamics, een hele kleine bijdrage kan leveren ben ik al tevreden.

Als instructeur bij Tactical Dynamics en het IKMF (International Krav Maga Federation) heb ik naast de zware en intensieve opleiding tot Civil Instructor (23 dagen) de afgelopen jaren vele specialistische IKMF seminars gevolgd.

Robbert Hoving

Bjorn Meulendijks

Koos Kok

Marjorie Molensky

Cornelis de Graaf

Jan Klee