fbpx

Groepsles Krav Maga

Tactical Dynamics geeft zowel privéles Krav Maga als in groepen. Wekelijks is iedereen door de kleine groepsgrootte verzekerd van veel individuele aandacht zodat we kwalitatief hoogwaardige lessen kunnen geven. Wij hanteren een opzegtermijn van één maand. Iedereen is welkom om een kijkje in een les te komen nemen of mee te doen middels een proefles.

Groepsles Kids Krav

Kids Krav maga is een unieke vorm van weerbaarheidstraining voor kinderen. Deze methode is gebaseerd op jaren van wereldwijde ervaring op grote schaal en aangepast op de belevingswereld, kracht en lichaamsbouw van kinderen. Een kind dat weerbaar is, is uiteindelijk beter in staat om zijn of haar grenzen te bewaken, kan zichzelf verbaal en fysiek verdedigen en durft een eigen mening te hebben.

Groepsles Kickboksen

Onze kickbokslessen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs, in een veilige en respectvolle omgeving. Wij geven op alle niveau’s les, zowel beginners als gevorderden en daarbij hebben we ook regelmatig toernooien. 

Prive training Krav Maga

Naast groepslessen kunt u bij ons ook privélessen volgen. U traint dan 1-op-1 met de instructeur, waardoor u veel aandacht krijgt en alle puntjes op de ‘i’ kunt zetten. De privé training kan op de sportschool of op een locatie van uw keuze gehouden worden. Ook kunt u een privé training voor twee of drie personen aanvragen.  Of u nu extra wilt trainen doordat uw groep al iets langer bezig is, of u heeft vragen over specifieke onderwerpen waarmee u te maken kunt krijgen.