fbpx

Onze lessen zijn ontwikkeld voor realistische zelfverdedigingssituaties. Krav Maga is een hoogst effectief, tactisch Israëlisch systeem waarmee je jezelf en anderen kan verdedigen en beschermen door middel van bewustwording, ontwijking, en als het nodig is, door middel van het neutraliseren van een dreiging.

Onze missie is om onze studenten realistische zelfverdediging te leren waarbij we eenieder zowel mentaal als fysiek ontwikkelen om met bedreigende situaties om te gaan. Ons doel is om studenten in staat te stellen om zichzelf en hun naasten te kunnen verdedigen.

De grondlegger van Krav Maga, Imi Sde-Or (Imi Lichtenfeld) heeft Krav Maga ontwikkeld waarbij zijn motto was: ‘So that one may walk in peace’. Iedereen moet in staat zijn om zich te kunnen verdedigen wanneer dat noodzakelijk is. Tactical Dynamics is toegewijd aan het voortzetten van dit principe.

Wij leren je de technieken zoals die opgesteld zijn door de IKMF, de International Krav Maga Federation, ‘s werelds grootste en meest gerespecteerde Krav Maga organisatie.
Deze Israëlische organisatie staat onder leiding van Avi Moyal, een student van Imi Lichtenfeld zelf.
De technieken worden door de IKMF een aantal keer per jaar geüpdatet, en daarmee zorgen we ervoor dat de technieken altijd actueel en up-to-date blijven.

Wij zijn opgeleid door Israëlische instructors, die grotendeels zelf ook nog steeds in active duty zijn. Dat betekent dat alles wat wij je leren, battle tested is.
Tactical Dynamics heeft specialisaties in Civilian Krav Maga, Law Enforcement, VIP Protection, Military en SWAT, maar ook Women en Kids.

Tactical Dynamics is opgericht in 2017, door Johnno Kaligis en Chris Meijers.

Een van de instructeurs van het IKMF Global Instructor Team zei ooit: ‘A determined Instructor and aggressive training will make a brave student’. Bij Tactical Dynamics trainen we hard, trainen we met discipline, maar trainen we met elkaar en niet tegen elkaar. Je traint bij ons om een betere versie van jezelf te worden. Ook kan je, als je wilt, meedoen met examens om getest te worden voor het volghttp://www.kravmaga-ikmf.comende level. Deze examens zijn zowel landelijk als binnen onze school. De instructeur zal aangeven wanneer je klaar bent voor een examen.

Wij zijn official member van de IKMF, de International Krav Maga Federation.