fbpx

Onze lessen zijn ontwikkeld voor realistische zelfverdedigingssituaties. Krav Maga is een hoogst effectief, tactisch Israëlisch systeem waarmee je jezelf en anderen kan verdedigen en beschermen door middel van bewustwording, ontwijking, en als het nodig is, door middel van het neutraliseren van een dreiging.

Onze missie is om onze studenten realistische zelfverdediging te leren waarbij we eenieder zowel mentaal als fysiek ontwikkelen om met bedreigende situaties om te gaan. Ons doel is om studenten in staat te stellen om zichzelf en hun naasten te kunnen verdedigen.

De grondlegger van Krav Maga, Imi Sde-Or (Imi Lichtenfeld) heeft Krav Maga ontwikkeld waarbij zijn motto was: ‘So that one may walk in peace’. Iedereen moet in staat zijn om zich te kunnen verdedigen wanneer dat noodzakelijk is. Tactical Dynamics is toegewijd aan het voortzetten van dit principe.

Wij leren je de technieken zoals die opgesteld zijn door de IKMF, de International Krav Maga Federation, ‘s werelds grootste en meest gerespecteerde Krav Maga organisatie. Deze Israëlische organisatie staat onder leiding van Avi Moyal, een student van Imi Lichtenfeld zelf. De technieken worden door de IKMF jaarlijks geupdate, en om deze technieken goed over te kunnen brengen houden we onze klassen bewust klein. Hiermee kunnen we al onze studenten zoveel mogelijk aandacht geven.

Getraind door Krav Maga Expert 2, Rick Lablans van Fighting Tactics in Nijkerk, en opgeleid door Israëlische instructeurs in de Civilian Instructor Course en de Kids Instructor Course hebben wij, Johnno Kaligis en Chris Meijers, Tactical Dynamics in 2017 opgericht met vestigingen in respectievelijk Soest en Amersfoort. Samen met Fighting Tactics organiseren wij diverse Krav Maga seminars en workshops.

Een van de instructeurs van het IKMF Global Instructor Team zei ooit: ‘A determined Instructor and aggressive training will make a brave student’. Bij Tactical Dynamics trainen we hard, trainen we met discipline, maar trainen we met elkaar en niet tegen elkaar. Je traint bij ons om een betere versie van jezelf te worden. Ook kan je, als je wilt, meedoen met examens om getest te worden voor het volgende level. Deze examens zijn zowel landelijk als binnen onze school. De instructeur zal aangeven wanneer je klaar bent voor een examen.