Wil jij naast je training ook je eet- en leefpatroon verbeteren? Lees dan snel verder en maak kennis met gewichtsconsulente en gezondheidscoach Lizzy Giesen.

Tactical Dynamics heeft een uniek samenwerkingsverband met Fit by Liz waarbij je, naast de Krav Maga trainingen bij ons, naar een gezond gewicht en een blijvende leefstijl wordt gecoacht. Iemand coachen naar een gezond en blijvend gewicht is maatwerk.


Er zijn talloze diëten te vinden waar je in een razendsnel tempo gewicht verliest. Helaas zijn dit diëten die je lichamelijk en mentaal ook weer uit balans brengen en die je een nog radelozer gevoel dan ooit geven. Wat Fit by Liz jou kan bieden is een nieuwe, stabiele leefstijl die volledig naar jouw situatie is ingericht. Naast de coaching en bij iedere afspraak een nieuw weeg- en meetmoment, ontvang je ook op maat gemaakte weekmenu’s.

De afspraken worden in veel gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Wil jij graag vrijblijvend kennismaken met Lizzy? Neem dan eens een kijkje op www.fitbyliz.nl en laat je gegevens achter via www.fitbyliz.nl/contact.